Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın kapısı firması

Wiki Article

Tercih edebileceğiniz yangın bapsı çeşitlerinden biri yekta kanat yangın baplarıdır. Birçok alanda kullanılan bu yangın kapıları, firmamız tarafından istediğiniz yere getirilerek monte edilecektir. çoğu kez sıkıntılı alanlarda kullanılan tenha kanatlı yangın kapıları, biröte alanda kullanılabilir. Otellerde, çeşitli kurumlarda ve apartmanlarda kullanılabilecek yangın kapıları tercihe bakarak istenilen alanlarda kullanılmaktadır.

Dışarıdan başlangıçe akla yatkın bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik yöntem), bâtıneride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hava nazaran lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Sınav sonucunda eğer kapı mergup sürede dayanıklılık ve bütünlük katkısızlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik amerikan bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakılırsa kilitli grup, ve maksut renk uygulanmaktadır.

yangın baplarımızın panikbarlarında hummalıntı olup 2 pare kapı yuvasına Yangın kapısı oturmuyor menteşe kırıklığı o...

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşır yüce kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm yapılarda yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur ve ısı, flama kabil yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin Ucuz yangın kapısı çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yalnızca yangın kapısı değil, bapların kenarlarındaki dolgu maddelerinin bile kimyasal olarak erimemesi, yanmaması ve gaz sızdırmaması gerekir.

Yangın durumlarında binalardan benibeşer tahliyesini sağlayan personelin, anne kapı adına yangın kapısını kullanması, olası emanet kayıplarını önlemektedir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page